Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!




Το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού με το μήνυμα «Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!» διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 τη δράση Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός που δεν είναι άλλο από μια υπαίθρια γιορτή ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του Μητρικού Θηλασμού στην οποία συμμετέχουν ήδη 17 πόλεις!

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια διαδικτυακής συνεννόησης διαφόρων μητέρων ανά την Ελλάδα μέσα από εθελοντικά δίκτυα που διαχειρίζεται η ομάδα του mitrikosthilasmos.com με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάzουν τα παιδιά τους!!

Η πρόσκληση αφορά σε κάθε θηλάζουσα μητέρα που με τη συμμετοχή της στον Ταυτόχρονο Θηλασμό, στέλνει μήνυμα και σε άλλες νέες μητέρες, ανεμπόδιστα, ελεύθερα, παντού και πάντα, χωρίς ταμπού, να προσφέρουν στα παιδιά τους το μητρικό γάλα, που χαρίζει σημαντικά οφέλη σε αυτές και τα παιδιά τους, τώρα αλλά και στο μέλλον.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του μητρικού θηλασμού όμως… σας περιμένουμε όλους!!
Όλες τις θηλάζουσες (ακόμη και εσάς που δεν θέλετε να πάρετε μέρος στον ταυτόχρονο θηλασμό), τις πρώην θηλάζουσες (ασχέτως αν θηλάσατε μια μέρα ή ένα, δυο χρόνια κ.λπ...), τις μητέρες που για οποιοδήποτε λόγο δεν θηλάσατε αλλά συμφωνείτε με τη φυσιολογική βρεφική διατροφή!

Όλους τους νέους -άντρες και γυναίκες- που σχεδιάζετε να γίνετε γονείς! Όλες τις εγκυμονούσες που είστε  εν δυνάμει μέλλουσες θηλάζουσες… και πρέπει να ενημερωθείτε! Ολόκληρη την οικογένεια μαζί με τα παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα! Μαζί με φίλους και συγγενείς! και... ο κατάλογος συνεχίζεται!!

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του θηλασμού
πρέπει να δώσουν το παρόν!
Δεν έχετε λοιπόν... παρά να στηρίξετε τη δράση με την παρουσία σας και γιατί όχι, να οργανώσετε τη συμμετοχή και της δικής σας πόλης!!

Περισσότερες πληροφορίες: www.mitrikosthilasmos.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου