Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Θέλεις να γίνεις μάνα? Τρύπησε τη μύτη σου!












Όταν πέρσυ στην Ινδία τρύπησα τη μύτη μου δεν φανταζόμουνα τις αλλαγές που θα έφερνε στη ζωή μου.Για μένα υπήρξε πανάκεια για τους πόνους της περιόδου. Ακούγοντας τη συμβουλή μιας γιατρού της Αγιουρβέδα έσπευσα να βρώ τη σωτηρία μου!Αμ έλα όμως που δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος για πρώτη φορά στη ζωή μου και χωρίς να κάνουμε την παραμικρή προσπάθεια!!!
Διαβάζω τώρα οτι σύμφωνα με την Αρχαία Ινδική παράδοση και το Αρχαίο Ινδικό Σύστημα Ιατρικής -Αγιουρβέδα το τρύπημα της αριστερής γυναικείας μύτης αποτελεί διευκόλυνση στη γονιμότητα και στην γέννα, σε ορμονολογικές διαταραχές και στους πόνους της περιόδου.Δεν αποτελεί λύση για όλες τις περιπτώσεις υπογονιμότητας παρά μόνο στις περιπτώσεις χωρίς συγκεκριμένη διάγνωση.
Επειδή δυστυχώς την άφησα να κλείσει όσο ήμουν έγκυος(είναι και για τους πόνους του τοκετού) αναγκάστηκα να την ξαναχτυπήσω σε καταστήματα PIERCING. Εδώ χρησιμοπούν μια πολύ πιο επίπονη μέθοδο(δεν καίνε τη βελόνα...). Στην Ινδία πλήρωσα 1 ευρώ για τρύπημα και αγορα χρυσού σκουλαρικιού και στην Ελλάδα 70 ευρώ.Στην Ινδία έθρεψε αμέσως και εδώ έκανε 1 μήνα...Μια μαθήτρια μου ήρθε να με ρωτήσει για το μωρό και μου εκμηστηρεύτηκε οτι προσπαθεί πολύ καιρό να κάνει μωρό . Τότε μου ήρθε συνειρμός"Θέλεις να γίνεις μάνα? Τρύπησε τη μύτη σου !!!".

6 σχόλια:

  1. Έχω πάρα πολλά piercings, αλλά ποτέ δεν τρύπησα τη μύτη μου! Το θέλω πολύ, αν και δεν έχω από εκείνα τα ωραία μυτάκια που τα βλέπεις και τα χαίρεσαι, χαχαχα! Αλήθεια το τρύπημα της μύτης βοηθάει ακόμα και αν την τρυπήσεις σε κατάστημα Piercing???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25.5.10

    YOGAMAMA ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ PIERCING ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ??

    ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σου πω?Εγώ έκανα τη βλακεία και στις αρχές της εγκυμοσύνης την αφησα να κλείσει. Εν συνεχεία ο τύπος με τρύπησε πάνω στην παλιά.Μου είπε όμως ότι το σημείο είναι το ίδιο και μάλιστα ήταν γνώστης Με ρώτησε -Πονάς στην περίοδο(γιατι μωρό είχα μαζί μου) χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαντολίνο μου θα πρεπει να τα πουμε απο κοντά . Στείλε μου στοιχεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοείς με το τρύπημα στη μύτη σε σχέση με την περίοδο? Δεν το έχω ξανακούσει ούτε αυτό ούτε για το θέμα της γονιμότητας. Είναι πολύ ενδιαφέρον πάντως!!
    Πριν καναδυο χρόνια είχα κάνει τρύπα στη μύτη (στο αριστερό μάλιστα ρουθούνι) αλλά μετά για κάποιο λόγο το άφησα να κλείσει. Την είχα από μικρή αποθημένο, αλλά η πουριτανή μάνα μου μόλις άκουγε για μύτη έβγαζε καπνούς! :) Και όταν την έκανα ακόμη ( σε ηλικία 32 ετων παρακαλώ) μου κρατούσε μούτρα και μου έλεγε δεν ντρέπεσαι? τον άντρα σου τον ρώτησες? Αφού έφυγα απο την καταπίεση των γονιών θα έπρεπε να έχω άλλη καταπίεση.
    Για να επανέλθω όμως, θα είναι μια καλή δικαιολογία για να ξανακάνω, και η περίοδος και η γονιμότητα.....:)))) Αν και δεν εμπιστεύομαι και πολύ αυτούς που το κάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασία23.9.14

    Σας χαιρετώ και' γω με τη σειρά μου... και καταθέτω την εμπειρία μου.
    Είμαι 37 ετών και εντελώς ξαφνικά μου δημιουργήθηκε μια έντονη επιθυμία να τρυπήσω τη μύτη μου. Τη τρύπησα λοιπόν (αριστερό ρουθούνι), γιατί κάτι μέσα μου υποσυνείδητα μου έλεγε: κάνε το "εκεί"!!!.
    Δεν έχω παιδιά και ποτέ μου δεν είχα προσπαθήσει να δημιουργήσω οικογένεια μέχρι πρόσφατα, που με τον νέο μου σύντροφο αρχήσαμε να το σκεφτόμαστε αλλά χωρίς προσπάθειες.
    22/07/14 τρύπησα τη μύτη μου και 01/08/14 συνέβη ένα περίεργο πράγμα... εκεί που δεν ήμουν καν σε γόνιμες μέρες έγινε σύλληψη. Σήμερα που μιλάμε είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και πανευτυχής :)))
    Έπεσα κατά τύχη στο άρθρο... και συγκλονίστηκα !!!
    Τίποτα δεν έρχεται τυχαία στη ζωή μας... όλες οι "συμπτώσεις"... δρόμος :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή