Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Μωρό και μαμά γιόγκα -Τεταρτη 30 Ιουνίου 11.00-εθνικός κήπος Αθήνας

Κορίτσια καλημέρα.Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγούμε έξω με τα μωρά μας και να περάσουμε ουσιαστικό παραγωγικό χρόνο η καθεμια με το μωράκι της και συγχρόνως όλες μαζί. Μιλώντας με όλες σας αυτη την περίοδο ένιωσα οτι είναι πιο αναγκαίο απο ποτέ. Οπότε φορέστε άνετα ρούχα, πάρτε τα μωράκια σας και ένα σεντονάκι η πατάκι και ελάτε στον Εθνικό κήπο!Θα κάνουμε ένα πρόγραμμα yoga για τη μαμά και το μωρό ( απο 0 ως 8 μηνών).Θα δούμε τρόπους να γινόμαστε μια αγκαλιά, να γινόμαστε ΕΝΑ με τα μωρά μας και να ζούμε σε μια ώρα όσα θα κάναμε σε ένα 24ωρο!

Σε περίπτωση απεργίας συγκοινωνιών αναβάλεται αυτόματα.Στείλτε μήνυμα εδώ στα σχόλια γιατί δε μπορούμε να είμαστε πάρα πολλές, οπότε να έχω περίπου μια άποψη.Μείνετε συντονισμένες!

3 σχόλια:

  1. αχ πόσο θα ήθελα να'ρθω αν ήμουν Αθήνα, αλλα δε βλέπω να γυρνώ πριν το φθινόπωρο. Θα το ξανακανονίσετε ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεω τις Τεταρτες να καθιερωθει!!!Απο Σεπτεμβρη Οκτωβρη.Επισης απο Οκτωβρη θα κανω ενα προγραμμα με yoga , massage και ρεφλεξολογια για βρεφη κ μαμαδες καθε Τριτη στη σχολη της Σανταλα στο Χαλανδρι(σταση μετρο Χολαργος)-Δες εδω http://www.shantala.gr/sh_weekplan.html. Κατι ψηνεται και για Μαρουσι αλλα τιποτα σιγουρο Προς το παρον το παμε ανεπισημα οι ευτοκομανες!Ποτε εδω και ποτε εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τιωραια ιδέα ειναι αυτή? αν τελικά το σιγουρέψεις πες μου να το ανακοινώσω και στο hoolaboola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή