Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Βαπτιστικά για οικολογικές συνειδήσεις και άλλα φθινοπωρινά πραγματάκια

Hugo Boy Πλεκτό Παντελόνι Σαλοπέτα Χειροποίητο € 102,00
Σκεφτόμασταν αν θα βαπτίσουμε το μωράκι μας ... Ναι είναι πολύ σημαντικές οι προσευχές  και  τα όμορφα λόγια και το μυστήριο...Όμως οι παπάδες και η τελετή όπως τελείται στις μέρες μας είναι πολύ μακρυά απο τα όνειρα μας. Λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε μια πολύ λιτή και σημαντική τελετή για τη βάπτιση του Ταρζανάκου μας , σε στενότατο οικογενειακό κύκλο . Τα ρούχα βάπτισης που τα μωρά μεταμορφωνονται σε μικρομέγαλα τα απεχθάνομαι και έτρεμα την ώρα και τη στιγμή . Ήρθε όμως σαν απο μηχανής Θεός αυτό το μαγαζάκι ,το Sunny side που τόσο λατρεύω και μου έδωσε την ιδέα . Το μωράκι μου θα φορέσει ρουχαλάκι δικαίου εμπορίου πλεγμένο  στο χέρι απο την ευλογημένη TeenyTIni  (ίσως μαμά) και το πιο σημαντικό από 100%  φυσικά υλικά !!!

Daisy Dumpling Παπούτσι € 20,00


Βαπτίσαμε και αυτά τα υπέροχα παπουτσάκια , παπουτσάκια βάπτισης . Είναι πλεγμένα στο χέρι, με κουμπί από κέλυφος καρύδας!!! Θα τρελαθώωω


Το αγαπημένο ζευγάρι ιδιοκτητών του sunnyside.gr μας εκανε την τιμή να αξιολογήσουμε δύο υπέροχα ακόμα προιόντα για εσάς . Αυτή την καταπληκτική  σκόνη για τις πάνες πολλαπλών πλύσεων  , η οποία άφησε μια υπέροχη ευωδία στις πάνες και ομολογουμένως τις γυάλισε!!!

καθώς και μια συσφικτική ενυδατική lotion  σώματος , ιδανική για μια μάνα που έχει να χάσει 15 κιλά τουλάχιστον .Μυρίζει και αυτή  υπέροχα και είναι ιδανική για VEGANS! Τα υπόλοιπα αποτελέσματα σύντομα στις οθόνες σας!








Τα παιδιά αυτά επειδή είναι θαυμαστές του γιογκομπλογκ μου αποφάσισαν να μας χαρίζουν το 15% απο τις αγορες μας αν δηλώνουμε το yogamamagr  σε κάθε μας online αγορά. Μα δεν είναι καταπληκτικο;;;;Σπέυσατε γιατί είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζουμε το δίκαιο εμπόριο και τις δίκαιες προς τη μάνα γη επεξεργασίες .Σε αυτή τη μάνα γη πρέπει να αφήσουμε έστω ένα μικρό υπόλοιπο για να έχουν τα παιδιά μας λiγο Γής να περπατάνε...



Καλο Μήνα! Καλή ανανέωση συνειδήσεων!

4 σχόλια:

  1. Να κάνω μια μικρή διόρθωση μόνο...

    Για να έχει κάποιος αναγνώστης του αγαπημένου μας γιογκομπλόγκ το 15% με τις αγορές του από το Sunny Side θα πρέπει να συμπληρώσει κατά τη παραγγελία του τη λέξη YOGAMAMA στο πεδίο "εκπτωτικό κουπόνι".
    Και να συμπληρώσω ότι η έκπτωση ισχύει επιπλέον για όσα προϊόντα είναι σε προσφορά.


    Σε ευχαριστούμε γιογκομάνα και καλοφόρετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5.9.10

    Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις . Στο μονο που "διαφωνώ" ειναι στο χρωμα των ρουχων . Καποτε ενας φωτισμένος ιερεας μου χε εξηγήσει για την σημασια και τον συμβολισμο του λευκου χρωματος στα βαφτιστικά ρουχα .
    Τα ρουχαλακια παντως ειναι υπεροχα με το καλο να βαφτιστει το μικρουλη σας και να τα ευχαριστηθεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai?? ton rwtisa me leptomereia gia to mistirio kai tus symbolismus tou mipos ennoeis ta ladopana? afou tora forane rosakia mple klpklp.gia pew perissotera bre anonime

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6.9.10

    Ναι , ροζουλια -μπλέ κλπ και στολισμος της εκκλησιας με μπαλονια και καρακιτσαριά λες και ειναι λουνα παρκ ! Αφου το χει χασει ο κοσμος το νοημα , τι να κανουν και οι ερμοι οι παπαδες ? (να φανταστεις τωρα οτι δεν ειμαι και καμια πορωμένη με τη θρησκεια , αλλα το δικιο ..δικιο!)

    Εμένα αυτα μου τα χε πει ενας ιερεας που λειτουργουσε σε μοναστήρι .Εκει τα πράγματα ειναι πιο τυπικά αλλα πραγματικά νιωθεις και ολο το μεγαλειο της βαφτισης .
    Λοιπον , τα ρουχα (ολα οχι μονο τα λαδοπανα) πρεπει να ειναι λευκα γιατι συμβολιζουν το φως , την καθαροτητα της ψυχης του μωρου και την αγνοτητα .
    Συγκεκριμένα μου ειχε πει " Το μωρο που βαφτιζεται ειναι ενας αγγελος , καθαρο και αμολυντο . Θα σκεφτοσουν ποτε εναν αγγελο μπλε-κοκκινο-πρασινο?"
    Με αγγιξαν πολυ αυτα τα λογια και η μονη απαιτηση μου απο τη νονα της μικρης μου ήταν να ειναι λευκο και απλο το φορεματάκι (ελπιζα βεβαια οτι ετσι θα γλιτωσω και το καρακιτς , ε ποσο χαλια να ναι ενα ασπρο φορεματάκι ? Ε δεν το γλιτωσα !!! χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή