Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ξεκινάμε με ρεφλεξολογία!




Ανήκουμε στη «Μάνα Γης», είμαστε μητέρες με οδηγό το ένστικτό μας και σύμβουλο τη φύση! Η φιλοσοφία μας ξαναγεννιέται μέσα από τα παιδιά, ψάχνουμε εργαλεία, μοιραζόμαστε εμπειρίες, ενημερωνόμαστε διαρκώς. Γιατί πάνω απ'όλα θέλουμε να είμαστε υπεύθυνες για την υγεία και την ευεξία των παιδιών μας...
Είδαμε πως όταν είμαστε όλες μαζί είναι καλύτερα και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τους παρακάτω κύκλους συναντήσεων σε όλη την Ελλάδα: παιδική ρεφλεξολογία, βρεφικό μασάζ,  baby-mommy , ρεφλεξολογία για εγκύους και μεταμορφική τεχνική με ραντεβού.



Σεμινάριο ρεφλεξολογίας για παιδιά

Eντατικό σεμινάριο παιδικής ρεφλεξολογίας για οικογένειες με παιδιά από 0 ως 5 χρόνων.

Πρόκειται για 3 δίωρα μαθήματα κατά τα οποία οι οικογένειες θα μάθουν να χαλαρώνουν ή ενδυναμώνουν τις αντανακλώμενες περιοχές που ευθύνονται για ενοχλήσεις όπως αϋπνία, στρες, πεπτικά προβλήματα, κολικοί, γρίπες κτλ. των μικρών τους.

Η ρεφλεξολογία είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, που μπορεί να βοηθήσει τις οικογένειες να επιλύσουν τις παιδικές αδιαθεσίες (γρύπες, ωτίτιδες, κρυολογήματα, διάρροιες εμετούς, ενοχλήσεις οδοντοφυΐας,  κτλ.), χωρίς την ανάγκη φαρμάκων. Πρόκειται για μια θεραπεία που ενδυναμώνει συνολικά τον οργανισμό του παιδιού και με αυτόν τον τρόπο εξισορροπούνται όλα τα συστήματα (ανοσοποιητικό, νευρικό, πεπτικό, αναπνευστικό, ορμονικό σύστημα, κτλ.)

Ημερομηνίες: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου-Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2010
Ώρα: 11:00 με 13:00πμ.

Τιμή: 90ανά οικογένεια

Επικοινωνήστε στο email: mamaterragr@gmail.com και δηλώστε συμμετοχή, τηλέφωνο  και περιοχή κατοικίας . Ο τόπος συνάντησης θα καθοριστεί από την περιοχή που θα πλειοψηφεί!
Αν η προσέλευση είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη θα καθοριστεί χαμηλότερη τιμή αντιστοίχως και θα δημιουργηθεί δεύτερο τμήμα.



«Ένα νεογέννητο είναι η οργανωμένη έκφραση της σκιάς της κάθε μιας μας, δηλαδή, όλων αυτών που απορρίπτω, δε γνωρίζω ή πονούν το βαθύτερο είναι μου... είναι αναγκαίο να οργανώσουμε οι μητέρες χώρους συναντήσεων που να επιτρέπουν να βουτήξουμε στη σκιά μας και να μπορέσουμε έτσι, καθώς αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε αυτό που μας συμβαίνει, να απελευθερώσουμε το μωρό από το να ενσωματώσει την αντανάκλαση των συναισθημάτων μας.» Laura Gutman, La maternidad y el encuentro con la propia sombra.


Με αγάπη , 
Μάνες Γής

2 σχόλια:

  1. κοριτσια οσες εχετε επικοινωνησει για γιογκα θα μιλησουμε συντομα. Μονο παρακαλω να μου γραφετε περιοχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μικρή διόρθωση, διότι έχει γίνει ένα λάθος με τις ημερομηνίες: το σεμινάριο θα γίνει Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.
    Μας συγχωρείτε για τη πιθανή σύγχυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή