Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

HULA DANCE-9/10 - 10/10 17.30 - 19.00

9/10 - 10/10    17.30 - 19.00
HULA DANCE  για μεγάλους και μικρούς

με την Hilde P.Otterholt
  • Ο κάθε χορός Χούλα, βασισμένος σε ποιητικά κείμενα που ονομάζονται Μέλε, είναι μια μικρή ιστορία. Την αφηγούμαστε μέσα από κινήσεις των ποδιών, αλλά ακόμη περισσότερο, των χεριών. Το Χούλα παίζει ζωτικό ρόλο στη μετάδοση της παράδοσης των νησιών της Χαβάης, και γενικότερα της καθημερινής ζωής, από γενιά σε γενιά. Αλλά τα θέματα με τα οποία ασχολείται το Χούλα είναι παγκόσμια και η ουσία του μαθήματος είναι να βιώσουμε το πνεύμα του Αλόχα. Αυτή η έκφραση Αλόχα  χρησιμοποιείται ευρέως ως χαιρετισμός, αλλά η πραγματική της έννοια εκφράζεται ως το χαρούμενο μοίρασμα της ζωτικής ενέργειας στο παρόντα χρόνο. Στα μαθήματα Χούλα της Hilde μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές, όσο εκείνη μοιράζεται μαζί μας τη γνώση του Χούλα!
Η Hilde P. Otterholt είναι επαγγελματίας χορεύτρια και χορογράφος, εκπαιδευμένη στη Νορβηγική Σχολή Μπαλέτου της Όπερας του Όσλο. Έχει μελετήσει και χορέψει στη Χαβάη με μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους του χώρου, όπως οι Frank Kawaikapuokalani Hewitt και Blaine Kamalani Kia. 
30 ευρώ / -10% για τα μέλη του στούντιο

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Στούντιο
Artistic Residency Centre
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Αθήνα 11742

1 σχόλιο:

  1. kanonika mia hoolaboola prepei na mathei ton xoro hoola sosta? Ton xrono pou tha vrei h amoiri h hoolaboola mou les? hehehehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή