Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Την λένε Λήδα, Λήδα Shantala

Την λένε Λήδα,Λήδα Shantala.Την γνώρισα πριν λίγα χρόνια όταν απο προτροπή φίλης γράφτηκα στο μάθημα της γιόγκα.Είναι ο ανθρωπος που με εισήγαγε στον βαθύτερο εαυτο μου και είδα καλύτερα οτι δεν είμαι δυο μαύρα μάτια και μαύρα μακρυά μαλλιά.Μου δίδαξε ότι η γιόγκα είναι ουσιαστικά σύστημα ευτυχισμένης ζωής.Χάρη σαυτή διάβασα κείμενα της αρχαίας Ινδουιστικής φιλοσοφίας κ θεραπεύτηκα απο πολλούς απο τους ανθρώπινους πόνους μια για πάντα.Συνειδητοποίησα μέσω της Λήδας οτι οι περισσότερες δυσκολίες στην καθημερινή μας ζωή προέρχονται απο την ανικανότητα μας να τιθασσεύσουμε το νου που πηδάει σαν τη μαιμού απο τη μια σκέψη στην άλλη.
Όταν κάποιος μας κάνει κακό η άμεση μας αντίδραση είναι να του επιστρέψουμε το κακό.΄Ετσι αδυνατούμε να συγκρατήσουμε το νού μας. Ξεσπάει σε κύματα προς το αντικείμενο μίσους κ εμείς χάνουμε τη δύναμή μας.
Δεν χάνουμε τίποτα όταν συγκρατούμε τον εαυτό μας, κερδίζουμε περισσότερα απ'ότι μπορούμε να φανταστούμε. Κάθε φορά που πνίγουμε το μίσος μας την οργή μας, αυτό αποθηκεύει μια ποσότητα καλής ενέργειας στο ενεργητικό μας, μια ενέργεια που θα μετουσιωθεί σε ανώτερη δύναμη.
Ευχαριστώ   δασκάλα μου για όλα τα μαθήματα που με αγάπη πρόσφερες. Και να φανταστεις όταν γράφτηκα σε ρώτησα αν θα αδυνατίσω με τη γιογκα ...

Για να δείτε τη σχολή της Λήδας στο Χαλάνδρι πατήστε εδώhttp://www.shantala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου