Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009


Τον γνώρισα στα μπουζούκια...αφού   με  είχε κινηματογραφήσει με λεπτομέρεια στο γάμο μιας κολλητής . Έλεγα λοιπόν στη Δημητρέσσα και στον Σαβάχ το Θαλασσινό -Πόσο θέλω έναν , να γυρίσουμε τον κόσμο μαζί, βαρέθηκα μόνη μου. Έλα την Παρασκευή στον Ρέμοτο –Μαρινέλατα μου απαντάνε και θα στον έχουμε εκεί. –Μπουζουκοαντρα εγω? ΖΑΜΕ!!
Φυσικά ντύθηκα στολίστηκα και πήγα. και ήρθε ...αξύριστος κουρασμένος, άυπνος τρεις μέρες (από πολυήμερο ρεπορτάζ στο Αγρίνιο).
-Ήρθες?
-Για πάντα
-Σε βρήκα?
-Πιο πολύ .Θα αλλάξω όλες τις ζωές σου και θα τις γεμίσω με ευτυχία . Θα πάρω το δάκρυ από τα μάτια σου και θα το κάνω μόνο χαράς. Θα γκρεμίσω  τα τείχη σου και θα ανοίξω δρόμους στην καρδιά σου. Το πε και το έκανε ...
Φωτογραφίζαμε και κινηματογραφούσαμε όλα τα περίεργα σε Δύση και Ανατολή.  Αποτυπώσαμε με αγάπη γάμους και βαφτίσια. Μπήκαμε σε φυλές , είδαμε τον κόσμο από άλλη σκοπιά  και τον αγαπήσαμε . ΜΑΖΙ.
 Ιανουάριο Πήγα στη Ινδία , δε μπορούσε να έρθει , έμεινα στη σιωπή και καθάρισα ότι έπρεπε να καθαριστεί. –Αγάπη μου θα φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί σύντομα , σκέφτηκα και έκλεισα το φως .
12 Ιουλίου ήμασταν στην εκκλησία οι 3 μας και ήταν πανέμορφα όλα. Έκλαιγα όντως μόνο από χαρά. Άκουγα όλα τα λόγια με ευλάβεια , με αγάπη κοιτάζοντας όλους τους αγαπημένους  μου γύρω και του έσφιγγα το χέρι  . -Σταμάτα μου λέει η Ντουντού , δακρύζω κι εγώ. Τελικά άνοιξε ο ουρανός και δάκρυσε την ώρα του Ησαΐα , αγρίεψε η θάλασσα .Κάποιοι έτρεξαν μέσα στο ξωκλήσι .Πολλοί  έκατσαν εκεί να μας παντρέψουν. Μου κρατούσε την κοιλιά .Το σποράκι μας ταλαντευόταν ευτυχισμένο, μέσα στη φούσκα του, πάνω στα τακούνια της μαμάς. Έκλαιγα όλη την ώρα από  ευτυχία που μου δόθηκε ο άνθρωπός μου. Που μέσα από τα μάτια του είδα μια ζωή  θαλασσένια , καθάρια, γαλήνια. Μόνο αγάπη θα προσπαθώ να διακηρύττω και να σπέρνω όπου σταθώ και όπου βρεθώ.
Για σένα.

5 σχόλια:

  1. Πάντα ευτυχισμένοι, πάντα μαζί, παντού μαζί, οι τρεις σας!Πέρασε ένας χρόνος και πόσες εμπειρίες! Και το δώρο το έχετε ανάμεσα στα χέρια σας να σας υπενθυμίζει κάθε μέρα ότι το έφερε η Αγάπη και μόνο η Αγάπη! Να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γλυκιά μου, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τον μικρούλι σας! Με συγκίνησες με τα λόγια σου! Όποιος έχει αγαπήσει κι αγαπηθεί, δεν έχει ανάγκη τίποτα και δε του λείπει τίποτα, γι αυτό έχει μόνο να δίνει! Θα κάνετε το σποράκι-αντράκι σας, πολύ πολύ χαρούμενο και υγιές παιδάκι! και του χρόνου! σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας Ευχαριστω!εΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Και μαλιστα δε νιωθετε οτι το παιδι ειναι πραγματικα καρπος του ερωτα σας?Οτι οπως ειναι η σχεση σας ειναι και το παιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία Ορφανίδου26.7.10

    Να ζήσετε Ασπασία μου και πολλαπλασιάσετε ακόμα πιο πολύ αυτήν την αγάπη. Αυτό το μωράκι είναι εσύ και αυτός σε ΕΝΑ. Όταν το συλλογιέμαι καμιά φορά με πιάνει δέος. Δύο άνθρωποι που ήταν κάποτε άγνωστοι μεταξύ τους, ενώθηκαν για πάντα και αυτό το "πάντα" αναπνέει, έχει συναισθήματα, προτιμήσεις και προσωπικότητα, έχει ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασπασία,
    τελικά είσαι αδελφή ψυχή!
    Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή